Районна избирателна комисия Видин


РЕШЕНИЕ
№ 8-ПВР/НС
Видин, 25.09.2021

ОТНОСНО: Привличане на специалисти - технически сътрудници на граждански договор към Районна избирателна комисия – Видин.

С оглед подпомагане дейността на РИК - Видин при произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г. и на основание чл. 63 и чл.72, ал. 1, т. 1 от Изборния кодекс, т. 7.2 и т. 11 от Решение № 542-ПВР/НС от 16.09.2021 г. на Централната избирателна комисия, Районна избирателна комисия - Видин

РЕШИ:

  1. Възлага на Председателя на РИК - Видин да направи предложение до Областния управител на област Видин за сключване на граждански договор с Валентина Илиева Петрова, ЕГН******** за привличането й като специалист-технически сътрудник към РИК – Видин, с месечно възнаграждение от 560 лв. и за времето на работа в извънредна епидемична обстановка, обявена с акт на компетентен държавен орган, допълнително възнаграждение в размер на 50 на сто от посоченото месечно възнаграждение.
  2. Възлага на Председателя на РИК - Видин да направи предложение до Областния управител на област Видин за сключване на граждански договор със Светлин Иванов Георгиев, ЕГН******** за привличането му като специалист-технически сътрудник към РИК – Видин, с месечно възнаграждение от 560 лв. и за времето на работа в извънредна епидемична обстановка, обявена с акт на компетентен държавен орган, допълнително възнаграждение в размер на 50 на сто от посоченото месечно възнаграждение.
  3. Възлага на Председателя на РИК - Видин да направи предложение до Областния управител на област Видин за сключване на граждански договор с Борислава Любенова Трифонова, ЕГН******** за привличането й като специалист-технически сътрудник към РИК – Видин, с месечно възнаграждение от 560 лв. и за времето на работа в извънредна епидемична обстановка, обявена с акт на компетентен държавен орган, допълнително възнаграждение в размер на 50 на сто от посоченото месечно възнаграждение.
  4. 4. Възлага на Председателя на РИК - Видин да направи предложение до Областния управител на област Видин за сключване на граждански договор с Изабел Иванова Иванова, ЕГН******** за привличането й като специалист-технически сътрудник към РИК – Видин, с месечно възнаграждение от 560 лв. и за времето на работа в извънредна епидемична обстановка, обявена с акт на компетентен държавен орган, допълнително възнаграждение в размер на 50 на сто от посоченото месечно възнаграждение.
  5. Определя следния предмет на договора по т. 1: Подпомагане дейността на РИК – Видин, включително изготвяне на удостоверения на назначените членове на секционни избирателни комисии и на регистрираните застъпници; осъществява телефонна комуникация, записва и предава изпратени съобщения; завежда по установения ред входящата и изходяща писмена кореспонденция; предава получената кореспонденция; води картотека и архив на входящата и изходяща кореспонденция, прави справки по тях; изпълнява други конкретно възложени задачи, свързани с длъжността; подпомагане дейността на РИК – Видин във връзка с провеждането на обучение на членовете на секционните избирателни комисии на територията на избирателен район 05 – Видински.
  6. Срокът на договора по т. 1 е от влизане в сила на настоящото решение до 28 ноември 2021 г., съответно – 5 декември 2021 г. при произвеждане на нов избор за президент и вицепрезидент на републиката.
  7. Копие от решението, след влизането му в сила да се изпрати на Областен управител на Област Видин за сключване на граждански договор с определените лица.

Решението е изготвено в два еднообразни екземпляра.

Решението подлежи на обжалване в тридневен срок от обявяването му пред Централната избирателна комисия.

 

Председател : Павел Пламенов Петков

Зам.Председател : Иван Цветанов Перчински

* Публикувано на 26.09.2021 в 12:23 часа

Календар

Решения

  • № 207-ПВР / 21.11.2021

    относно: Предаване на сгрешен формуляр и приемане на нов формуляр на протокол на СИК 051600017 в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 21 ноември 2021г .

  • № 206-ПВР / 21.11.2021

    относно: Предаване на сгрешен формуляр и приемане на нов формуляр на протокол на СИК 051600007 в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 21 ноември 2021г .

  • № 205-ПВР / 21.11.2021

    относно: Вземане на решение за преминаване към гласуване с хартиени бюлетини в СИК № 050100002 – гр. Белоградчик, общ. Белоградчик и предаване на СИК на формуляри на протоколи в случаите по чл. 269 ИК при произвеждане изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 21 ноември 2021 г.

всички решения