Районна избирателна комисия Видин


РЕШЕНИЕ
№ 56-ПВР/НР
Видин, 30.10.2016

ОТНОСНО: Придвижване на представителите на секционните избирателни комисии в област Видин до РИК – Видин с протоколите за установяване резултатите от гласуването, бюлетините, изборните книжа и материали след отчитането на резултата от тях за изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за национален референдум на 6 ноември 2016 г.

На основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Изборния кодекс, Районна избирателна комисия – Видин

РЕШИ:

След попълване и подписване на секционните протоколи за установяване на резултатите от гласуването в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за национален референдум на 6 ноември 2016 г., председателят на СИК следва да осъществи връзка с представител на съответната общинска администрация за транспортиране на тримата членове на СИК, заедно с протоколите за установяване резултатите от гласуването, бюлетините, изборните книжа и материали до РИК - Видин.

Автомобилите извозващи членовете на СИК, следва да се движат по следния маршрут: след влизане в гр. Видин и достигане площад „Съединение", преминаване покрай сградата на „Български пощи" ЕАД до „МТел", след което автомобилите извършват десен завой до ул. „Цар Симеон Велики" и преминавайки покрай паркинга на административната сграда на община Видин да достигат до кафе-бар „Корнер". Членовете на СИК слизат от автомобилите и спазват указанията на представителите на ОД на МВР, охраняващи района около административната сграда на Областна администрация Видин.

Автомобилите, които ще превозват членовете на СИК на територията на община Видин се придвижват в гр. Видин по най-кратките възможни пътища, при стриктно спазване на ЗДвП като не се допуска преминаване през забранени улици в гр. Видин. По избраните от тях пътища автомобилите достигат площад „Съединение" и „МТел". В посока ул. „Цар Симеон Велики" следва да извършат завой надясно и след преминаване около паркинга на административната сграда на община Видин да достигнат кафе-бар „Корнер".

След транспортирането на членовете на СИК до кафе-бар „Корнер", автомобилите на общинските администрации следва по най-бърз начин, като спазват указанията на представителите на ОД на МВР - Видин за посоката им на движение, да освободят района.

Решението е изготвено в два еднообразни екземпляра.

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Решението да се сведе до знанието на ОД на МВР - Видин, Областния управител на гр. Видин и кметовете на общините в Област Видин.

 

Председател: Павел Пламенов Петков

Секретар: Лъчезар Сергеев Предоев

* Публикувано на 30.10.2016 в 18:13 часа

Календар

Решения

всички решения