Районна избирателна комисия Видин


РЕШЕНИЕ
№ 5-НС
Видин, 06.02.2017

ОТНОСНО: Привличане на експерти и технически сътрудници на граждански договор към Районна избирателна комисия - Видин

На основание чл.72, ал. 1, т. 1 от Изборния кодекс и т. 7 от Решение № 4131-НС от 26.01.2017 г. на Централната избирателна комисия, Районната избирателна комисия - Видин

РЕШИ:

 

  1. Възлага на Председателя на РИК - Видин да направи предложение до Областния управител на област Видин за сключване на граждански договор с Даниела Цветанова Колбина за привличането й като експерт към РИК – Видин, с месечно възнаграждение от 640 лв.
  2. Възлага на Председателя на РИК - Видин да направи предложение до Областния управител на област Видин за сключване на граждански договор с Милена Севдалинова Евтимова за привличането й като експерт към РИК – Видин, с месечно възнаграждение от 640 лв.
  3. Определя следния предмет на договорите по т. 1 и 2: Подпомагане дейността на РИК – Видин, включително публикуване на взетите решения и протоколите от заседанията на интернет страницата на комисията; попълване и поддръжка на електронните публични регистри: на инициативните комитети, на кандидатските листи, на застъпниците, на жалбите и сигналите до РИК, на списъка на представителите на партиите, коалициите и инициативните комитети за публикуване; изготвяне на удостоверения на назначените членове на секционни избирателни комисии и на регистрираните застъпници; подпомагане дейността на РИК – Видин във връзка с провеждането на обучение на членовете на секционните избирателни комисии на територията на избирателен район 05 – Видин.
  4. Възлага на Председателя на РИК - Видин да направи предложение до Областния управител на област Видин за сключване на граждански договор с Ирена Николаева Василева за привличането й като технически сътрудник към РИК – Видин, с месечно възнаграждение от 460 лв.
  5. Възлага на Председателя на РИК - Видин да направи предложение до Областния управител на област Видин за сключване на граждански договор с Пламен Ангелов Димитров за привличането му като технически сътрудник към РИК – Видин, с месечно възнаграждение от 460 лв.
  6. Възлага на Председателя на РИК - Видин да направи предложение до Областния управител на област Видин за сключване на граждански договор с Гергана Чавдарова Христова за привличането й като технически сътрудник към РИК – Видин, с месечно възнаграждение от 460 лв.
  7. Определя следния предмет на договорите по т. 4 - 6: Подпомага дейността на РИК – Видин, включително изготвяне на удостоверения на назначените членове на секционни избирателни комисии и на регистрираните застъпници; осъществява телефонна комуникация, записва и предава изпратени съобщения; завежда по установения ред входящата и изходяща писмена кореспонденция; предава получената кореспонденция; води картотека и архив на входящата и изходяща кореспонденция, прави справки по тях; изпълнява други конкретно възложени задачи, свързани с длъжността.
  8. Срокът на договорите по т. 1, 2, 4, 5 и 6 е до 14 дни включително от произвеждане на изборите за народни представители.

 

Решението е изготвено в два еднообразни екземпляра.

Решението подлежи на обжалване в тридневен срок от обявяването му пред Централната избирателна комисия.

Председател: Павел Пламенов Петков

Секретар: Лъчезар Сергеев Предоев

* Публикувано на 06.02.2017 в 17:42 часа

Календар

Решения

  • № 200-НС / 26.03.2017

    относно: Жалба от Петър Ванчев Тодоров, упълномощен представител на ПП „Движение за права и свободи“.

  • № 199-НС / 26.03.2017

    относно: Промяна в състава на СИК № 050900006 в гр. Видин, община Видин.

  • № 198-НС / 26.03.2017

    относно: Промени в съставите на СИК в общините Брегово и Макреш.

всички решения